En güncel haberler

ALS, CONTROLVET LABORATUVARLARINI BÜNYESİNE KATARAK AVRUPA’DAKİ VARLIĞINI GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR

08 May 2015

ALS, Controlvet SGPS laboratuvarlarının satın alımı ile Avrupa’daki varlığını genişletmeye devam ettiğini duyurmaktan mutluluk duyar.

Controlvet laboratuvarları 1999 yılının Mart ayında Portekiz’in Viseu şehrinde kurulmuştur ve günümüzde Portekiz, İspanya ve Polonya’daki 4 akredite laboratuvar bünyesinde 100’ün üzerinde çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Kısa zamanda gerçekleşen büyüme, güçlü ve uzun sureli müşteri ilişkileri, hizmetler, prosesler ve ürünlerde sürekli yapılan yenilikler ve yüksek seviyedeki teknik bilgi ile desteklenmektedir.

Bu satınalım ALS’nin Gıda ve Farmasötik analiz hizmetleri konusunda global bir lider olma yolundaki stratejik büyüme planına bağlılığını göstermektedir. Controlvet laboratuvarlarının alımı ALS ailesine mükemmel bir takımın katılmasını sağlamanın yanında, geniş çapta yetenekler, sistemler ve çeşitlenme fırsatları da getirmektedir.

Bu anlaşmaya yorum yapan ALS Avrupa Genel Müdürü, Matthew Masters “Bu satın alım nedeniyle son derece heyecanlıyım ve hizmetlerimizi ve müşteri ağımızı genişletme yolunda bu takım ile çalışmak için sabırsızlanıyorum. İngiltere’deki teknik takımımızın kıdemli üyeleri önümüzdeki 3 ay boyunda işleyişin ALS sistemine uygunluğunu sağlamak için yeni iş arkadaşlarımızla yakın çalışma içerisinde olacaklar ve Controlvet laboratuvarlarının GDO, allerjen ve DNA dizileme analizlerine olanak tanıyan geniş moleküler biyoloji kapasitesini güçlendirecekler.” demiştir

 

Daha fazla detay için linke tıklayın : http://www.controlvet.pt